У вівторок, 21 вересня, опади очікуються в північних і східних регіонах. На решті частини території країни буде сонячно, але відчутно прохолодно - максимальна температура повітря до +17 градусів.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +7 до +14 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +3 до +7 градусів.

У центральних областях температура вдень від +8 до +13 градусів, вночі – від +4 до +8 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +7 до +10 градусів, а вночі – до +7.

У східних регіонах – вдень від +11 до +17, вночі – від +6 до +11. На півдні температура повітря - від +13 до +17 градусів вдень, нічна – до +11 градусів.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Погода на 21 вересня, фото Укргідрометцентр

"Холодне почуття посилить північний вітер сильними поривами, стережіться під деревами і білбордами!" - написала синоптик Наталка Діденко у Facebook.

Народний прогноз погоди на 21 вересня в Україні

У цей день відзначається свято Різдва Пресвятої Богородиці. Наші предки помітили, якщо в цей день погода хороша, то і осінь буде хороша. Стежили також за тваринами: якщо після Малої Пречистої тварина прагне на пасовище рано, то і зима буде рання.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною

Також портал Знай.uа писав, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження