Санітарні вимоги до транспортування і зберігання продуктів харчування – запорука того, що вони будуть залишатися свіжими і безпечними для здоров'я покупців.

Однак не всі торгові мережі дотримуються цих правил. Наприклад, київський м'ясний магазин вразив тим, як транспортуються туші тварин для продажу.

Відповідний пост опублікували в співтоваристві "Чорний список" в телеграмі.

"Нічого незвичайного, просто до м'ясного магазину "М'ясо від селян" на вул. Преображенській, 10/17, привезли товар. Весь товар акуратно розкладений і упакований", - пишуть автори повідомлення.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У коментарях українці дивуються такій антисанітарії і запитують себе, чи не час ставати вегетаріанцями.

"Чисто європейські стандарти!", "Ну нічого, ми стерпимо!!!", "Зйомки нової частини Поворот не туди", "Плюс ще один привід харчуватися повітрям...", "Як стати веганом?", "Люди не свині, все зжеруть", "Вся таблиця Менделєєва, всі мікроелементи, те що потрібно зростаючому організму", - відзначають коментатори.

"Найголовніше, що він в масці", - додають інші.

Знайшлися і ті, хто вважає, що така картина - цілком нормальна.

"Насправді не раз бачила, як привозять туші в супермаркети, там навіть гаки спеціальні бувають для туш, їх потім рубають, обрізають і упаковують. Так, і не думайте, що за вас це м'ясо помиють», «хлопці, це нормально, так все комбінати роблять. Повірте, там бактерій менше, ніж у вас на кухні», «Я працюю в сфері обладнання для м'ясокомбінатів. Це ще норм. На старенькому газоні. Просто неба возять і норм. Ви купуєте потім елітну ковбасу, і говорите, що смачно», - пишуть українці.

Раніше повідомляли, "червона" зона карантину: в Україні цілих 4 області на межі локдауну, список.

Як повідомляв Знай.uа, Українка здала кров і "замість" результатів отримала величезну гематому і пекельний біль: "Все через йогу".

Знай.uа писав, "Він взяв участь в атомній війні?": популярний інтернет-магазин доставив українці пошкоджену косметику.