У США 78-річного мільярдера засудили до довічного ув'язнення. Чоловіка визнали винним у вбивстві близької знайомої. Присяжні три дні радилися у даній справі.

Як повідомляє Associated Press, до довічного ув'язнення був засуджений магнат у сфері нерухомості, мільярдер Роберт Дарст. Засудили за вбивство Сюзан Берман, близької подруги Роберта. Злочин було скоєно 21 рік тому.

Дарст на суді, фото з відкритих джерел
Дарст на суді, фото з відкритих джерел

Роберт Дарст довгий час підозрювався у зникненні своєї дружини в 1982 році в Нью-Йорку, але ніколи не звинувачувався за цим злочином, так само суд виправдав Роберта у справі вбивства його сусіда в 2001 році. У п'ятницю злочинець все ж був засуджений через вбивство кращої подруги.

Дерст вже хворий і немічний, протягом усього процесу він не вставав з інвалідного візка та не був присутній при оголошенні вироку.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Справу відкрили ще в березні 2020 року, але через пандемію слідство було призупинено. Через 14 місяців, у травні процес відновили, він тривав ще 4 місяці.

Присяжні вважають, що Дерст вбив подругу через те, що вона була свідком вбивства Кеті Дерст, дружини Роберта, тіло якої так і не знайшли. Берман була вбита в своєму будинку в Лос-Анджелесі в грудні 2000 року.

Поліцейські зв'язали докази смерті Сюзан Берман, Морріса Блека, сусіда Роберта, і зникнення Кеті Дерст.

Він вбив свою дружину, і йому довелося продовжити вбивати, щоб приховати сліди злочину, заявив заступник окружного прокурора Джон Левін.

З 18 жовтня Роберту загрожує довічне тюремне ув'язнення без права дострокового звільнення.

Нагадаємо, раніше чоловік ховав гранати в осередках супермаркету

Також "Знай.иа" писав, що "чорні паркувальники" атакують машини без нагляду: дряпають корпус за несплату

Як повідомляв портал "Знай.иа", у Києві збоченець напав на 8-річну школярку в туалеті