20 вересня 2021 року — перший рубіж на шляху до страшних осінніх холодів для українців.

Південні і східні регіони ще можуть якось існувати без теплих речей, які були знайдені заздалегідь в шафах. А ось жителям інших областей варто задуматися над шапками. Осінь приготувала справжні випробування, включаючи, звичайно ж, зливу.

На карті Укргідрометцентру показано, що Одеса, Миколаїв, Херсон, Крим, Запоріжжя, Харків, Донецьк і Луганськ — єдині міста, де збережеться температура близько +18℃.

"Михайлове диво сьогодні, день "начальника" всіх наших ангелів. Бережіть їх хорошими почуттями і діями, грійте і захищайте, щоб не тільки вони. Тому що, з завтра вже перший справжній холод заходить в Україну. На тиждень готуйте більш солідну одяг! Потеплішає в Україні ближче до наступних вихідних!", - пише відомий народний синоптик Наталка Діденко.

Стовпчики термометрів 20 вересня покажуть- + 9℃ ...+20℃ вдень і + 5℃ ...+ 12℃ вночі у всіх областях. У Криму дощу в понеділок не буде, очікується + 17℃ ...+19℃.

Температура повітря в Києві, 20 вересня, буде близько +11℃ ...+ 13℃ вдень, вночі + 7℃ ...+9℃. Вітер в столиці 5-10 метрів в секунду (північно-західного напрямку). Вдень і вночі пройде невеликий дощ.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Прогноз погоди на 20 вересня, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз погоди на 20 вересня, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, погода 19 вересня "поглумиться" над українцями, запустивши холоду до + 7℃ після улюбленої теплоти

Як повідомляв Знай.ua, курортний сезон триває: в Україну за "сонечком" кинулися поляки і французи

Також Знай.ua писав, вдарять морози і випаде перший сніг: в Україні очікується найхолодніша осінь