Студентські гуртожитки-традиційно не самі охайні місця, але і в них не повинно бути надто вже брудно. Однак деякі гуртожитки просто наповал вражають умовами проживання. Один з таких гуртожитків розташований у Харкові, повідомляють у телеграм-спільноті "Народний Ревізор".

"Як приємно повернутися в общагу після канікул. Студентка зняла "домашніх вихованців", які смиренно чекали її з домашньою їжею. Харків, Гуртожиток №4 ХНПУ», - пишуть автори повідомлення.

На опублікованих кадрах, які зняті, як стверджує автор відео, в гуртожитку Харківського національного педагогічного університету ім. Сковороди, - моторошні полчища рудих тарганів.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Мерзенні комахи бігають по столу, сидять в посуді, лізуть на стіни і не бояться людей. Навіть той факт, що в кімнаті горить світло, не пуает комах і вони не біжать ховатися в затишні місця, як зазвичай.

Не відомо, чи дісталася ця кімната автору відео в такому стані спочатку, або таргани стали результатом недостатньо ретельного прибирання в приміщенні.

Нагадаємо, раніше в популярному супермаркеті оселилися таргани. В Одесі місцеві жителі поскаржилися на тарганів в одному з популярних супермаркетів міста.

Також "Знай.uа" писав, що полиці маркету окупували таргани

Як повідомляв портал "Знай.uа", щасливі таргани влаштували "вечірку" на головах у пасажирів "укрзалізниці" . Затоплений туалет, порожні буфети і жахлива спека - далеко не всі проблеми пасажирів.