18 вересня в Австралії сталися масові сутички між громадянами і поліцією. Затримано 235 осіб.

Подія трапилася в штаті Вікторія, передає портал The Guardian. Коли стало відомо про 535 хворих і одну смерть, навколо міста Мельбурн утворилося кільце з правоохоронців.

Це викликало масові невдоволення і в передмістях Річмонда, Хоторна і Мельбурна зібралися люди і вступили в масову бійку з поліцією.

З'явилося безліч відео цієї події, на яких видно, що розлючений натовп атакує правоохоронців. Останні змушені захищатися газовими балончиками. На записі можна також побачити, що в поліцейських летять різні предмети. Самі правоохоронці зазначають, що учасники протесту не гребували камінням.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Командувач поліцією Вікторії Марк Галліотт повідомив журналістам у суботу, що 235 протестувальників були заарештовані, в тому числі 193 людини, які також будуть оштрафовані за порушення приписів громадської охорони здоров'я.

В результаті зіткнень десятки австралійських правоохоронців опинилися в лікарні. Багато хто був поранений пляшками і камінням.

На даний момент в Мельбурні був зупинений громадський транспорт 8:00 до 14:00, а поліція посилює контрольно-пропускні пункти.

Нагадаємо, робота закладів освіти з 20 вересня зміниться: встановлено нові карантинні обмеження

Як повідомляв "Знай.ua", не нудьгою єдиною: експерт назвав хвороби, які будуть поширені восени, і як з ними справлятися

Знай.ua писав, в Україні ввели нові правила перетину кордону: що зміниться 20 Вересня для іноземців