19 вересня 2021 року весь православний світ святкує Михайлове диво, пов'язане з архангелом Михайлом, який врятував храм, побудований на його честь.

Цієї неділі просто необхідно відвідати храм, поставити свічку і помолитися святому. Однак зараз ми поговоримо щодо зла і різних формах його прояву. Бо головна загроза в тому, що злі дії практично невидимі. І через це людство має бути захищене особливим шляхом — духовним.

Церква, фото: Facebook
Церква, фото: Facebook

В такому випадку моляться святому Кіпріану, який здатний захистити віруючого від заздрісників, ворогів і будь-якого зла. А ще звернення доречні, щоб вам допомогли встати на шлях істинний.

Молитва до Святого Кіпріану

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

О, Святий угодник Божий, мученик Кипріян. Відомо мені, що до Тебе волають в хвилини смутні і допомогу тут же від тебе отримують. Прийми і від мене, негідного раба Божого (ваше ім'я), прохання просте. Молися до Господа, попросивши для мене зміцнення віри і в печалях розради. Так нехай захистить він мене від нападу людей злих і всяких дій. Будь, Святий Кипріан, мені вірним помічником у боротьбі з ворогами. Яви мені заступництво своє. З підтримкою. Твій шлях земний пройду і опинюся в Царстві Небесному біля всіх святих. Амінь.

Церква - фото ПЦУ
Церква - фото ПЦУ

Нагадаємо, християнська етика в школах: церква і Міністерство освіти не змогли домовитися, чому навчать наших дітей

Як повідомляв "Знай.ua", ПЦУ закликала молитися і сповідатися онлайн: качайте додаток "Моя церква"

Знай.ua писав, священик пояснив, скільки разів можна вінчатися в церкві: "Любов настає не відразу"