Державна прикордонна служба України поділилася цікавим відео про забезпечення безпеки на кордоні.

Триває системна робота з посилення інженерного облаштування, зараз це стосується Сумської області. Представники Держприкордонслужби виклали відео, що демонструє прогрес на українсько-російському рубежі.

Прикордонники, фото: dpsu.gov.ua
Прикордонники, фото: dpsu.gov.ua

"Їх першочерговим завданням є облаштування протитранспортних загороджень на загрозливих напрямках з подальшим нарощуванням інших елементів. Залучається техніка інженерних підрозділів прикордонного загону та інших органів охорони кордону. Крім цього, для обладнання кордону в рамках взаємодії залучена і спеціальна Військова інженерна техніка, що значно посилює проведення робіт", - йдеться на сайті.

Прикордонники, фото: dpsu.gov.ua
Прикордонники, фото: dpsu.gov.ua

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб
Показати ще

Також проводиться робота з інвентаризації земельних ділянок, які досягають ширини 30-50 метрів уздовж кордону. Всі задані процеси мають не тільки безпечний аспект, а й оборонний. Це знизить міграційний ризик, а ще небезпеки переміщення зброї, товарів і наркотиків.

"Залишилося залити водою і запустити крокодилів", - пише один з користувачів в коментарях під відео.

Нагадаємо, в Україні готуються штрафувати "приїжджих" від 1700 до 5100 грн: як не потрапити в цей список

Як повідомляв "Знай.ua", правоохоронці затримали нападників на прикордонників біля кордонів з РФ: були поруч на рибалці

Знай.ua писав, через пошту: українець спробував відправити кілограми бурштину в ОАЕ і Катар