"Холостячка" 2 сезон, 1 випуск: Злату Огнєвіч "підкорить" тенісист зі світовим ім'ям

Були озвучені імена безлічі претендентів на серце "Холостячки", одним з яких став болгарський тенісист Васко Младенов.

Про чоловіка відомо зовсім небагато інформації, більшість даних будуть озвучені протягом сезону. Васко - 32-річний тенісист, який віддав практично все свідоме життя спорту. Наприклад, вже з 16 років він виступає на вищому професійному рівні, будучи нині членом Національної збірної. Це дає можливість постійно брати участь у всіляких світових турнірах, будучи триразовим чемпіоном Болгарії.

Васко Младенов, фото: пресслужба СТБ
Васко Младенов, фото: пресслужба СТБ

День вчителя - 2021: що можна дарувати класному керівнику, а що категорично заборонено

Популярні новини зараз
В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Відмінним варіантом буде доглядова косметика, яка так всім необхідна. Знайти різні набори можна на будь-який бюджет, від 200-300 гривень. Можна подарувати сертифікат якогось магазину. А ось що дійсно може стати в нагоді - скринька або ж органайзер для прикрас.

Можна подарувати від усього класу гроші, якщо скинутися, то сума вийде непогана. Однак, не варто забувати про етикет. У багатьох закладах це і зовсім можуть розцінити як хабар. Алкоголь табу, не можна дарувати ні в якому разі, так як це навчальний заклад, і не можна показувати дітям поганий приклад.

Школа, фото: скріншот з відео
Школа, фото: скріншот з відео

Влад Яма видав, як виховує 5-річного сина: "Росте справжнім чоловіком"

Нещодавно знаменитість дав відверте інтерв'ю шоу "Життя відомих людей", розповівши про те, як вони з дружиною Лілією виховують їхнього сина, 5-річного Леона.

Шоумен зазначив, що вчить Леона поважати дівчаток, цінувати маму, рости справжнім захисником і опорою. При цьому Влад видав, що вони з коханою обмежують хлопчика в безлімітному перегляді мультфільмів і різних солодощах, а також загартовують його характер за допомогою спорту.

Влад Яма з сім'єю, instagram.com/vladyama_official
Влад Яма з сім'єю, instagram.com/vladyama_official

Новий "Усейн Болт" Данило Болдирєв завоював золото в Росії: Москва знову почула український гімн

Українець Данило Болдирєв виграв чемпіонат з лазіння на швидкість, який пройшов у Москві. Всього за 5,80 секунд йому вдалося пройти потрібну дистанцію, а у фіналі він поліпшив даний результат до 5,73. Українець обійшов спортсмена з Іспанії, і став чемпіоном світу з даного виду спорту.

Примітно, що завдяки цьому на арені в Москві пролунав гімн України, на честь перемоги спортсмена. Резонансна подія.

Данило Болдирєв, фото: вільне джерело
Данило Болдирєв, фото: вільне джерело

Дмитра Комарова зі "Світу навиворіт" ледь не пограбували серед пустелі: "Сталося миттєво"

Артист зізнався, що кочівники в місті Кветта, Белуджистані, хоч і були дуже доброзичливими вдень, вночі все-таки вирішили пограбувати Дмитра і оператора Олександра.

На допомогу поспішила пакистанська армія, яка супроводжувала групу - ті допомогли залагодити конфлікт і безпечно виїхати. Шоумену навіть не дозволили їхати на мотоциклі, закинувши транспорт в кузов пікапа.

Дмитро Комаров, instagram.com/komarovmir/
Дмитро Комаров, instagram.com/komarovmir/