У суботу, 18 вересня, погода принесе дощі з грозами в усі регіони країни, тільки на окупованих територіях Донецької та Луганської областей вигляне сонце. Стовпчики термометрів теж не порадують - максимум буде на півдні, до +23 градусів.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +14 до +19 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +11 до +14 градусів.

У центральних областях температура вдень від +16 до +21 градусів, вночі – від +11 до +15 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +14 до +19 градусів, а вночі – до +16.

У східних регіонах – вдень від +16 до +22, вночі – від +6 до +15. На півдні температура повітря - від +20 до +23 градусів вдень, нічна – до +18 градусів.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Погода на 18 вересня, фото Укргідрометцентр

"Завтра в Києві +15 градусів. Неділя +12 градусів. Іноді дощ іде. На тижні буде ще холодніше", - написала синоптик Наталка Діденко в Facebook.

Народний прогноз погоди на 18 вересня в Україні

18 вересня вшановується пам'ять преподобного Афанасія Брестського. Погоду в цей день наші предки визначали по горобині: якщо в лісі її багато - осінь буде дощова, а мало - суха. Якщо листя на горобині пожовкли рано, осінь буде рання і рання холодна зима.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною

Також портал Знай.uа писав, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження