З'явилося відео запуску північнокорейської ракети просто з вагона поїзда. КНДР запустила ракету в середу, 15 вересня. Запуск було здійснено в рамках "контрольних стрілкових навчань".

Як повідомляє державне інформагентство KCNA, це було випробування нової залізничної ракетної системи. Зброю розробили на випадок удару по будь-яких силах, які загрожують країні.

На опублікованих кадрах видно, як товарний склад повільно виїжджає з тунелю й зупиняється. Далі дах одного з вагонів розкривається, і відбувається запуск ракети. Відомо, що ракети пролетіли 800 км і вразили ціль у морі біля східного узбережжя Північної Кореї.

Запуск північнокорейської ракети, кадр з відео
Запуск північнокорейської ракети, кадр з відео

Запуск північнокорейської ракети, кадр з відео
Запуск північнокорейської ракети, кадр з відео

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Запуск північнокорейської ракети, кадр з відео
Запуск північнокорейської ракети, кадр з відео

Зазначається, що у найближчому майбутньому КНДР на чолі зі своїм лідером Кім Чен Іном планує розширити Залізничний ракетний полк й провести навчання, щоб отримати "бойовий досвід для реальної війни".

У майбутньому таку ракету можуть встановлювати на мобільних гусеничних установках або в пускових контейнерах, які приховано вриті в ґрунт й замасковані. Крім того, її складно виявити за допомогою комплексів. Про це побічно підтверджують військові Японії й Південної Кореї.

Експерти стверджують, що дальність польоту північнокорейської ракети становить не менше 750 км. Проте, якщо її запустити під іншим кутом, то вона пролетить і понад тисячу кілометрів.

Нагадаємо, скандальний боксер Іван Редкач зворушив вчинком маленького сина: "Вчіть дітей творити добро". Іван Редкач розповів зворушливу історію

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Люблю...", - скандальний боксер Іван Редкач розчулив єдиним фото. Боксер Іван Редкач показав всю свою любов

Також "Знай.ua" писав, що Facebook створив "білий список", якому дозволено більше, ніж іншим: хто потрапив до обраних. Facebook створив "білий список" користувачів