З української столиці прийшли доволі цікаві новини з нотками загадковості. Справа в тому, що біля Політехнічного інституту в парку щоранку відбувається "день бабака" для місцевого двірника. Чоловік знімає з дерева візки для продуктів з супермаркету. На жаль, вночі ці візки знову з'являються.

Про це стало відомо завдяки численним повідомленням столичних видань і Telegram-каналів.

Візки на дереві, фото: Telegram
Візки на дереві, фото: Telegram

"Починаючи з 1 вересня щодня в сквері "Поляна" (перетин Янгеля і Борщагівської) якісь дикуни "обвішують" дерево візками з супермаркету. Щоранку двірник візка знімає, а вночі вони знову з'являються", - повідомляють журналісти.

Також в соціальних мережах з'являються знімки з цього місця, де чітко видно, що рішення даної проблеми - спиляти дерево повністю. Однак, якщо дана звичка вкоренилася серед "студентських братств" від неї вже не вийде позбутися, юнаки веселитимуться як тільки прийде новий вересень, проробляючи подібний фокус на будь-якому з дерев.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше повідомляли, школярі розбили могили на кладовищі і влаштували шабаш, батьки дадуть відповідь сповна.

Як повідомляв Знай.uа, розгромлені класи і звисаючі дроти: батьки прийшли в школу перед 1 вересня і остовпіли.

Знай.uа писав, у Лондоні виявили покинуте кладовище з стирчать кінцівками зі склепів: ніяк не виділяють гроші на реконструкцію.