17 вересня 2021 року, українців чекає невелике роздолля погодних умов, включаючи і дощі з грозами, і сонечко і хороші температурні показники.

Як відомо, тепло в континентальній Європі поступово змінюється з осінніми холодами, які все ж дали кілька днів на насолоду, відпочинок на природі, і прогулянки в літньому одязі. Однак попереду нас чекають дощі, як і в п'ятницю. Градуси поступово відходять до рівня + 17℃ ...+26℃.

На карті Укргідрометцентру показано, що західні області опиняться під дощами, які також накриють центральні та північні регіони. Вже з наступного понеділка українці забудуть про те, що може бути навіть +15℃. Настане осінь, яку всі ми гарненько знаємо.

А зараз тепло все ще бореться за місце під сонцем по всій території України. Зберігається температура вище + 20℃. Стовпчики термометрів 17 вересня покажуть- + 17℃ ...+22℃ вдень і + 10℃ ...+ 16℃ вночі у всіх областях, крім південних. У Криму без опадів, +22℃ ...+24℃.

Температура повітря в Києві, 17 вересня, буде близько +18℃ ...+ 20℃ вдень, вночі + 9℃ ...+11℃. Вітер у столиці 7-12 метрів на секунду (південно-східного напрямку). Вдень піде дощ.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Уважніше стежте за своїм здоров'ям протягом всієї зміни погодних умов, а також за харчуванням і безпекою на дорогах.

Прогноз погоди на 17 вересня, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз погоди на 17 вересня, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, тумани і тепло вдень, вночі - "зимові" заморозки: українців попередили про небезпеку на дорогах, як зміниться погода до кінця тижня

Як повідомляв Знай.ua, в Україну з Європи повернеться "літній антициклон": синоптики обіцяють останній тиждень тепла і пікніків

Також Знай.ua писав, вдарять морози і випаде перший сніг: в Україні очікується найхолодніша осінь