З Італії прийшли доволі тривожні новини - священики з міста Прато буквально зрадив своїх парафіян і всю віру, яку люди вкладали в його роботу. Так, священик Дона Франческа було затримано за наркотики, які він купував на кошти парафіян.

Про це стало відомо завдяки повідомленням італійських журналістів.

Італійська церква, скріншот: YouTube
Італійська церква, скріншот: YouTube

"Дон Франческо приховував жахливу таємницю, яка розкрилася в ході слідства... Вчора його заарештували за торгівлю так званим "наркотиком зґвалтування", — пишуть журналісти.

Парафіяни храму описували 40-річного священика як "уважного до потреб" інших, "динамічного" і вміє знаходити спільну мову з молоддю. Слідство ж наполягає, що у служителя церкви було і таємне життя.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Так, він влаштовував "вечірки з сексуальним підтекстом", для яких він купував "наркотики згвалтування" разом зі своїм другом. Гроші для закупівель він брав з пожертвувань.

Також відомо, що поліція затримала Дона Франческо тільки наприкінці серпня, коли він спробував провезти заборонені речовини з Голландії.

Також варто нагадати нашим читачам, що стало відомо про інцидент, який стався з пенсіонеркою з Підмосков'я, що в Російській Федерації. Жінка виростила у себе на городі 454 кущі марихуани. Вона заявила, що на старості років хотіла трохи підзаробити, так як грошей абсолютно не вистачало з пенсії.

Раніше повідомляли, весільний бум в Україні досяг нереальних масштабів: скільки пар сказали "так" під Марш Мендельсона.

Як повідомляв Знай.uа, небезпека на дому: як шахраї крадуть ваші дані.

Знай.uа писав, "Впав, отямився - кредит": як не стати жертвою шахраїв і не віддавати чужі борги.