Середня зарплата 22 тис, плюс 300 грн до пенсії і розмитнення авто через "Дію": Денис Шмигаль розповів, що прийняв Кабмін

"Серед основних макроекономічних показників: зменшення дефіциту бюджету до 3,5%, зменшення державного боргу, зростання зарплат, стабільний курс гривні, зниження інфляції, рекордний за останні 10 років рівень зростання ВВП", - йдеться в повідомленні.

Крім того, з 1 жовтня 2022 року пенсіонерам у віці 70-75 років будуть встановлені додаткові щомісячні доплати в сумі до 300 гривень. Таке рішення стосується тих категорій громадян, пенсія яких менша за розмір середньої заробітної плати за 2020 рік.

Денис Шмигаль - фото Кабінету Міністрів України
Денис Шмигаль - фото Кабінету Міністрів України

Курортний сезон триває: в Україну за "сонечком" кинулися поляки і французи

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Стовпчик термометра показав +26, а температура морської води +19, що радує відпочиваючих, яких менше не стало, незважаючи на завершення літа. Ціни на шезлонги і на пляжні розваги також не змінилися.

На оксамитовий сезон в Одесу приїхали не тільки українці, а й поляки, і французи. Крім того, на пляжі вийшли і одесити, які влітку воліють не виходити на переповнений берег Чорного моря.

Скрін, відео YouTube пляж
Скрін, відео YouTube пляж

"Королівські кобри" мстять Элджею? Дружба Насті Івлєєвої та Ксенії Собчак закінчилася поцілунком

Як відомо, Івлєєва стала ведучою нового шоу "Королівський кобри". У проекті повинні брати участь 36 дрег-артистів з усієї країни.

Перший же випуск шоу закінчився шаленим ажіотажем. Справа в тому, що Настя Івлєєва поцілувалася з Ксенією Собчак на цьому шоу. У Мережі вже жартують, що це був «повний засос». Цікаво, що ніхто з героїнь не отпрянул один від одного, а ніжності тривали кілька секунд під гучне улюлюкання натовпу.

Настя Івлєєва, фото: Instagram
Настя Івлєєва, фото: Instagram

Затекли руки і спина, але він не здався: напористий спортсмен 9 годин витримав у планці, абсолютний рекорд

Стало відомо про жителя Австралії, якому вдалося побити непростий світовий рекорд. Чоловік простояв у планці більше 9 годин, і показав, у кого тут найсильніші руки.

28-річний житель Австралії Даніель Скалі страждає комплексним больовим синдромом, однак, це йому не завадило встановити новий світовий рекорд. Він протримався в плані на ліктях дев'ять з половиною годин і 1 секунду.

Рекордсмен, фото: скріншот з відео
Рекордсмен, фото: скріншот з відео

Не хочуть народжувати: Україна стрімко втрачає населення, побитий 30-річний антирекорд

Народжуваність в Україні продовжує падати. За перше півріччя 2021 року народилося 132 тис. немовлят. Щомісяця в Україні на світ з'являється близько 22 тис. дітей. Це найнижчий показник за останні 30 років.

"132 595 дітей народилося в першому півріччі 2021-го року. Це на 5% менше, ніж у першому півріччі 2020-го, коли було 139 134 новонароджених, і на 11,5% менше, ніж у першому півріччі 2019-го, коли їх було 149 549", — наводять статистику журналісти.

Українці, фото: Unian
Українці, фото: Unian

Максим Галкін різко помолодшав слідом за Аллою Пугачовою: "Молодильні яблучка"

Артист приміряв джинсову куртку-оверсайз чорного кольору і темно-синю сорочку, загадково дивлячись в кадр і злегка посміхаючись. Шанувальники шоумена в коментарях тут же помітили, що Максим виглядає молодше своїх років - 18 червня чоловікові виповнилося 45.

До слова, сама Алла Пугачова не приховує, що для продовження молодості не тільки схудла і змінила стиль - 72-річна примадонна зверталася за допомогою до косметологів і не гребує уколами краси.

Максим Галкін, фото з Instagram
Максим Галкін, фото з Instagram