Смерть людини в молодому віці-це завжди шок і трагедія. З життя пішла співробітниця Харківської патрульної поліції. Їй було всього 30 років.

Сумну новину повідомили в офіційному facebook-акаунті патрульної поліції України. "Після тривалої боротьби з онкологічною хворобою пішла з життя Анастасія Забродіна - патрульна поліцейська з Харкова. Їй було всього 30 років. Анастасія приєдналася до лав патрульної поліції однією з перших, в 2015 році. Вона гідно служила українському народу. Майже два роки Анастасія відважно боролися з хворобою. Сьогодні її серце раптово зупинилося ... Без дружини залишився чоловік, осиротів її маленький син. Висловлюємо свої глибокі співчуття рідним і близьким Анастасії. Наші серця сповнені сумом. Вічна пам'ять."- повідомили у відомстві.

Анастасія страждала онкологічним захворюванням, аутоімунною гемолітичною анемією та вірусним гепатитом B. в останній рік її діагноз звучав, як Неходжкінська В-великоклітинна лімфома, анапластичний варіант, 4 стадія, з ураженням всіх лімфовузлів, кісток скелета, молочних залоз,кісткового мозку, ускладнення захворювання захворювання сильно ускладнювали лікування страшної хвороби.

Дівчина до останнього боролася з хворобою в страшній сутичці за власне життя, але хвороба виявилася сильнішою. Незважаючи на всі зусилля лікарів, врятувати молоду дівчину не вдалося. Сьогодні стало відомо, що у неї зупинилося серце. У Анастасії залишився чоловік і маленький син.

Новина шокувала кожного, хто її прочитав. "Вічна пам'ять!! Царство Небесне! Співчуття рідним...", " щирі співчуття родині і всім близьким! ", "дуже шкода", пишуть користувачі facebook під постом.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Комментарии к посту, фото facebook Патрульної поліції України
Комментарии к посту, фото facebook Патрульної поліції України

Нагадаємо, раніше вантажівка на смерть збила молодого поліцейського: ніс службу до останнього

Як повідомляв портал "Знай.иа", Київський патрульний ігор Бабенко замишляв фальсифікації проти журналіста

Також "Знай.иа" писав, що поліцейські оригінально вимагали хабар