Найбільший в Україні оператор поштових послуг компанія "Нова пошта" продовжує засмучувати своїх клієнтів. Цього разу сумні новини прийшли з Донецької області, а саме з міста Гірник. Тут українка зіткнулася з порушенням карантинних правил і лицемірством персоналу одного з відділень.

Про це стало відомо завдяки новій публікації незадоволеного клієнта "Нової пошти" на порталі "Відгук юа".

Нова пошта, фото: 1+1/You Tube
Нова пошта, фото: 1+1/You Tube

"На пошті так зажралися, що нас не вважають за людей. Після обслуговування Андрієнко Вікторією, касиром з першого відділення Нової Пошти м. Гірник, я досі п'ю валер'янку. У тому, що я не взяла маску йдучи на пошту. Винен персонал цієї Пошти, бо все літо і навіть тиждень тому я отримувала посилки без маски і мені жодних зауважень не робили.

І навіть більше, в цей же час, зі мною в сусідньому віконці, продовжували отримувати посилки люди, які так само були без маски, і їм жодних зауважень не робили і не проганяли з Пошти. І їх не змусили одягнути маску, яку вона дістала брудними руками, якими перед цим вона брала гроші і лапала купу посилок.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Про тон і вираз обличчя, коли вона кидала цю маску мені, я взагалі мовчу. Загалом керівництво Нової Пошти, я до вас звертаюся, обличчя Андрієнко Вікторії, тепер обличчя всього Вашого підприємства. Це приклад вашого зневажливого ставлення до клієнтів. Я досі шокована від неповаги.", - пише українка.

Відгук українки, скріншот: otzyvua.net
Відгук українки, скріншот: otzyvua.net

Раніше повідомляли, отримав посилку - "розповів" про себе: у Зеленського хочуть взяти українців "під ковпак".

Як повідомляв Знай.uа, оштрафували на 370 мільйонів гривень: копи розповіли про покарання для порушників за кермом.

Знай.uа писав, у НБУ назвали найбільш підроблені банкноти в Україні: як розпізнати фальшивку.