Купуючи їжу в супермаркетах, потрібно бути готовим до того, що в магазинах далеко не завжди сумлінно стежать за чистотою.

У цьому переконався українець, який натрапив в магазині популярної мережі супермаркетів «Фора» на таргана. Про це повідомили в телеграм-спільноті «Чорний список».

Як повідомляється, мова йде про магазин, розташований за адресою вулиця Північна, 46, в Києві.

"Фора на вул. Північній, 46. Таргани повзають в холодильниках прямо в лотках з яйцями», - написав автор повідомлення, публікуючи знімок того, що попалося йому в лотку.

Фото: "чорний список"
Фото: "чорний список"

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Фото: "чорний список"
Фото: "чорний список"

"Класно, живі яйця", " Так таракашечки не зможуть же яєць поїсти, вони в шкаралупі!", "Кошмар!!! Ось мені цікаво, ви разом зі шкаралупою їх їсти зібралися?", "Було 10 яєць в лотку і стане на пару сотень більше", "А де ж їм бігати?» ,- жартують у коментарях до повідомлення українці.

Деякі засумнівалися, що в лотку дійсно тарган.

Фото: "чорний список"
Фото: "чорний список"

"Та щось не схожий на таргана, якийсь жук», «І мені не схожий», - не довіряють автору коментатори.

"Дзвінок на "гарячу лінію", обов'язково скарга, і вимоги до вжиття заходів і повідомлення про такі. Заявити про наявність факту фото-фіксації. Хоча не здивуюся, якщо випав у когось з сумки, просто навала повзучих - можна побачити навіть в транспорті. Головне, щоб труїли не репелентами, і заодно з тарганами не отруїли покупців", - радять деякі.

Фото: "чорний список"
Фото: "чорний список"

Нагадавши, українець знайшов у столичному магазині гори прострочки: 3 ящики цукерок, риба, халва

Як повідомляв Знай.uа, українських дітей готують до" виборів "ще зі школи: замість дверей в туалетах шторки: "Ого, у них унітази"

Також портал Знай.uа писав, що українцю впарили сирники з огидною начинкою :" у чан з тестом падають миші"