У Києві сталася НП, там в одному з супермаркетів чоловік накинувся на дівчинку та грубо вилаявся на неї.
Про це повідомляє news_kiev у соцмережі Instagram.
Так, стало відомо, що у Києві на вулиці Миропільській у Дніпровському районі столиці невідомий чоловік накинувся на дівчинку. До того ж за словами очевидців чоловік хотів ще й вхопити її за обличчя.

У Києві чоловік накинувся на дівчинку, скріншот із відео
У Києві чоловік накинувся на дівчинку, скріншот із відео


Чоловік почав грубо висловлюватися на адресу дівчинки при цьому, не соромлячись ані дітей, ані жінок. А на зауваження однієї із покупчинь, мовляв, він же з дитиною розмовляє, відповів: "Я дітей помножу на нуль".
Версії очевидців щодо причин цього інциденту різняться. Одні зазначили, що дівчинка забула маску та хотіла придбати її без черги, щоб потрапити у магазин. Інші ж кажуть, що вона не хотіла надягати маску, а її змушували.

У Києві чоловік накинувся на дівчинку, скріншот із відео
У Києві чоловік накинувся на дівчинку, скріншот із відео


"Як би там не було, матюкати та простягати руки - не вихід з ситуації", - зазначили у повідомленні news_kiev у соцмережі Instagram.

Нагадаємо, пляшкою по голові: натовп дебоширів влаштував лихі 90-ті в супермаркеті на очах у охоронців. Чоловіки накинулися на українця серед супермаркету

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше Знай писав, що осатаніла жінка в метро кинулася на чорношкірого хлопця: "Перестрілку на слинях влаштували". Конфлікт стався в метрополітені Харкова.

Також Знай повідомляв, що українці влаштували люту тисняву за" одяг з Європи": хапали, немов Востаннє. Покупці не зраджують собі і знову влаштували погоню за знижками