Жінка влаштувала дебош у харківському метро. Відповідне відео з'явилося на телеграм-порталі реалії України.

Громадський транспорт часто є джерелом скандалів. Напружена атмосфера, не дуже тверезі відвідувачі, низька культура і бажання когось образити або знаходити часто призводять до того, що будь-який дріб'язковий привід перетворюється в бійку.

Подія трапилася в Харкові. Жінка підійшла до двох чорношкірих чоловіків і почала активно з ними лаятися. У якийсь момент вона плюнула в одного з них. Після цього вони обидва встали і потерпілий відповів плювком на плювок.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

У підсумку дівчина почала бити одного з них сумкою і страшно лаятися і вимагати вибачення. Дівчину намагався заспокоїти інший чорношкірий хлопець.

У коментарях до цього відео повідомили, що жінка неадекватно поводилася у вагоні метро. Вона голосно включила шансон і сиділа зі зграєю дитиною, розпиваючи банку. Паралельно вона вступила в совісний конфлікт з пенсіонеркою.

Найс перестрілку на слинах влаштували"; "Хамище"; "сором
, - повідомляють вони.

Раніше ми писали про те, що у Києві таксист накинувся на пасажирку і викинув на асфальт: "запропонували промокод замість компенсації". Водій служби таксі Bolt грубо і жорстоко обійшовся зі своєю клієнткою. Водій викинув жінку з машини і почав бити.

Як повідомляв Знай.uа, статки в мільярди: у катастрофі літака постраждав відомий вугільний магнат. У Росії впав і розбився літак, на борту якого знаходилися парашутисти.

Також портал Знай.uа писав, що на проспекті Бажана фура розчавила парочку, яка перебігала 8 смуг шосе: шансів практично не було.