В Одесі розгорівся скандал через собаку породи пітбуль, яку господиня вивела на прогулянку без намордника і повідка. Про це написали в телеграм-спільноті «Одеса як вона є».

"У ЖК "Одеські традиції" собаки дуже невиховані-ходять без намордників і кидаються на дітей. Чергова господиня такого собаки (пітбуль) дивується, чому сусіди незадоволені її слинявим другом», - написали автори повідомлення, публікуючи відповідні кадри.

На відео господиня тварини не заперечує, що у неї є собака, за якою вона не дивиться. Разом з тим, вона вкрай негативно відреагувала на прохання тримати свого вихованця на прив'язі.

"Собачник-це діагноз. (Під словом собачник маю на увазі саме таких відбитих, а не всіх, у кого є собака або тих, хто їх любить). Втім, як і багато "батьків" яких навіть собака в наморднику не влаштовує, теж під поняття діагноз підпадають«, " а коли почнуть штрафувати за це?",- обурюються одесити.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"І винен тільки господиня в даному випадку. Собака повинна бути на короткому повідку як мінімум. Люди розслабилися і забули, що навколо теж люди живуть, і є якісь правила співіснування», «А в чому проблема просто на собаку надіти намордник? І уникнути всіх цих конфліктів", " насправді всіх можна зрозуміти. Але реально немає великої проблеми одягнути намордник на пітбуля або стаффа. Нехай вона буде суперспокійна і дресирована, але я не хочу допускати такої ситуації, що їй щось не сподобається і вона вкусить чийогось дитини. А бійцівський собака-це не болонка і не Пекінес... Наслідки можуть бути дуже плачевні", - додають інші.

"Ця несамовита реагує на намордник неначе їй запропонували приспати собаку. А якщо її пес похитне дитину, що потім з нею робити, соплі її слухати? Однозначно намордник!". "Справа не в тому, кусається чи ні. А в тому, що закон один для всіх. 2008 року. Про те, що будь - яка собака в громадському місці повинна бути на повідку, а небезпечна порода ще й в наморднику», - нагадують українці.

Раніше повідомляли, прихистили маленького пташеняти, немов дитину: пернатий прилетів в сім'ю і залишився назавжди, люблять всією душею.

Як повідомляв Знай.uа, кролика засадили за "грати", щоб розважати дітей: "знущаються".

Знай.uа писав, українець знайшов свого собаку через 6 років після викрадення: впізнав господаря і заплакав від щастя.