Колишня прес-секретар президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель поділилася зі своїми прихильниками цікавою публікацією в соціальній мережі Facebook. Цього разу вона показала закадрові моменти з чергової фотосесії.

На світлинах вона позує у темних джинсах та світлій сорочці з підвернутими рукавами і вузлом на талії.

Фото вона супроводила подякою його автору.

«Серце завжди найсильніше. Александра Британь, Благодарю!», - написала вона.

Скрін, Facebook Мендель
Скрін, Facebook Мендель

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Скрін, Facebook Мендель
Скрін, Facebook Мендель

«Чоловіка вам треба, та родину, дітей, це справжнє жіноче щастя... Інакше криша поїде... я серйозно», - впевнений один із коментаторів.

Скрін, Facebook Мендель
Скрін, Facebook Мендель

«Не розумію, коли жінці кажуть, що їй потрібен чоловік. Це вирішить її проблеми? Чи це якісь пігулки від негараздів? І хто вам сказав, що жіноче щастя - це чоловік та діти? А чоловіку дружина та діти не потрібні?! І що таке це жіноче щастя?!», «Жінкам потрібні чоловіки а чоловікам потрібні жінки (хоч буває й трохи не так). Автор коментаря, мабуть, хотів сказати, що в поведінці Юлії Мендель прослідковується нестача або й навіть відсутність взаємовідносин з протилежною статтю, і проявляється це не в найкращому вигляді. А ви тут екстраполюєте...», - не погоджуються із твердженням у коментарях.

Разом із тим, дехто засипає Мендель компліментами.

«Це так красиво!», - пишуть фанати дівчини.

Нагадаємо, Юлія Мендель на свій день народження перетворилася на Шуфутинського: "Я календар переверну і знову 3 вересня"

Як повідомляв "Знай.ua", колишню помічницю Володимира Зеленського Юлію Мендель насмішило дивне зізнання: "Я біг за вами..."

Знай.ua писав, прессекретар Володимира Зеленського видав жарт на монументі Вашингтона: візит до США вдався