Відомий український синоптик Наталка Діденко розповіла, якою буде погода в Україні цього тижня. На роботу вийшли не тільки люди, а й циклони.

Новий пост вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, де регулярно сповіщає про зміну синоптичної ситуації.

У вівторок, 14 вересня через Україну проходитимуть атмосферні фронти. Як відомо, з ними зазвичай пов'язані дощі, і вони будуть. Але, найбільше на Заході України.

Може значно збільшитися хмарність, а повітря стане більш важливим як на півночі, так і в центрі. Торкнутися може і Харківську область, однак, Сонця вистачить ще всім. На півдні і сході буде сухо.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Температура повітря опуститься в північних і західних областях, адже над ними буде проходити холодний фронт. Вдень повітря прогріється від 18 до 22 градусів тепла. Інша частина країни буде ще з літньою погодою - 20-25 градусів тепла.

Не варто забувати про тумани, видимість яких становитиме 300-500 метрів. Водіям варто бути більш обережними.

Погода в Україні 14 вересня, фото: Facebook
Погода в Україні 14 вересня, фото: Facebook

У Києві вівторок також буде комфортним, хоч і з атмосферним фронтів. Нічого серйозного не станеться-максимум збільшиться вологість. Температура повітря складе приблизно 22 градуси тепла.

Погода в Україні 14 вересня, фото: Facebook
Погода в Україні 14 вересня, фото: Facebook

"Значно відчутніше похолодання припаде на найближчі вихідні, в суботу-неділю будемо трястися, особливо в приміщеннях, від +13 +16 градусів. Хоча хтось якраз і любить таку свіжість)) тиждень черговий вересневий біжить далі, ми біжимо у своїх справах разом з ним" - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, у світі кардинально зміниться Клімат: що буде з Україною

Також портал Знай.uа писав, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження