З'явилася інформація, що в селі Погреби, яке розташовується в Київській області, знайшли суддю Печерського суду Писанця Віталія.

Відомо, що незадовго до цього, він відпочивав разом зі слідчим Солом'янського управління Національної Поліції Хоменко Е., і з адвокатом Онопенко П. Між Віталієм писанці і Хоменко стався конфлікт з подальшою бійкою.

Суд, скріншот: YouTube
Суд, скріншот: YouTube

Тіло судді Печерського суду знаходилося на підлозі вітальні будинку. На одязі зафіксували пляму бурого кольору при відсутності будь-яких тілесних ушкоджень на трупі. Померлого чоловіка направили в Бровари, де буде проведена подальша експертиза і встановлення причини смерті.

Представники правоохоронних органів вже опитали учасників події. Вони виклали свою версію подій і, за їхніми словами, між суддею і слідчим виник словесний конфлікт на тлі вживання алкогольних напоїв.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Поліція, фото: Патрульна поліція
Поліція, фото: Патрульна поліція

Коли словами вирішити ситуацію вже не "хотілося", Віталій Писанец вдарив Хоменко по обличчю рукою. Хоча це і вплинуло на чоловіків. Вони заспокоїлися і наступні 40 хвилин випивали, але у судді раптово пішла кров з носа, він втратив рівновагу і впав. При падінні Писанец зачепив рукою вазу, яка впала зі столу і розбилася. У Писанця посиніло обличчя, а Хоменко і Онопенко намагалися надати йому медичну допомогу.

Надалі в будинку виявилися і зять, і син покійного, які викликали швидку допомогу і поліцейських - ті констатували смерть. Тепер зі слідчим Хоменко і адвокатом Онопенко проводяться слідчі дії співробітниками ГБР.

Віталій Писанець, фото: Telegram
Віталій Писанець, фото: Telegram

Нагадаємо, жінка вчепилася за балкон 9-го поверху, але дива не сталося: очевидці посивіли

Як повідомляв "Знай.ua", шанувальник вбив модель і наклав на себе руки, рідні знайшли тіло доньки в квартирі: "Не бажаю батькам пройти через таке"

Знай.ua писав, маленький Гліб мріяв подолати рак і стати поліцейським: надів форму - і зцілився