Володимир Зеленський заявив про те, що не виключає війну з Росією, а також зазначив що хоче провести предметний саміт з приводу ситуації на Донбасі.

Про це він розповів під час зустрічі YES Brainstorming Ялтинської Європейської Стратегії в Києві, передає портал Офісу президента.

Зокрема, у відповідь на питання чи змінилося його ставлення до Путіна, Зеленський повідомив, що не думає про це.

мене більше цікавить, чи можемо ми дійсно предметно зустрітися. Не декларативно, як він це робить з деякими державами
, - повідомив він.

Володимир Зеленський, кадр з відео
Володимир Зеленський, кадр з відео

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також Володимир Зеленський зазначив, що після саміту в трирічній давності мало що просунулося і велика частина питань не вирішено. Причину український президент бачить у небажанні російської влади.

Вони не бачать в цьому сенсу-вирішити питання і швидко закінчити війну. І це вже мої проблеми - що я можу зробити, як мені потрібно змусити їх мати бажання предметно говорити про деокупацію наших територій.
, - повідомив він.

Крім цього Зеленський повідомив, що не виключає ситуації повномасштабного військового конфлікту між Російською Федерацією і Україною. За його словами, ініціатором цього може виступити сусідня держава.

Нагадаємо, Зеленський привітав каратиста Станіслава Горуну, який завоював бронзу на Олімпіаді в Токіо: "Пишатися". Станіслав Горуна завоював бронзову медаль на Олімпійських іграх.

Як повідомляв портал "Знай.ua", кому з українців не світить субсидія: доведеться викласти останню копійку за комуналку. Хто не отримає субсидію в опалювальному сезоні

Також "Знай.ua" в Україні цукор подорожчав на 91,2%, а олія - на 75,6%: як змінилися в ціні інші популярні продукти. Ціни на цукор та соняшникову олію за рік злетіли майже вдвічі - Держстат