Відомо, що Xiaomi досі не має офіційної присутності в декількох країнах, включаючи США.

Однак весь цей час компанія не заважала імпортувати пристрої в непідтримувані регіони. Вони повинні працювати без проблем за умови, що підтримують діапазони вашого оператора. Однак цього не станеться, якщо ви проживаєте на Кубі, в Ірані, Сирії, Північній Кореї, Судані або навіть в Криму.

Гаджети в школі, скріншот: YouTube
Гаджети в школі, скріншот: YouTube

Експортна політика Xiaomi забороняє продаж її смартфонів в регіонах, згаданих вище. До цього компанія не блокувала заздалегідь пристрої людей, якщо вони імпортували їх в ці регіони. Але останнім часом Xiaomi робить саме це. Користувачі продовжують викладати фотографії з демонстрацією блокування пристроїв.

Блокування Xiaomi, фото: Twitter
Блокування Xiaomi, фото: Twitter

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Користувачі бачать повідомлення: "Політика Xiaomi не дозволяє продаж або надання продукту на території, на якій ви намагалися активувати його. За додатковою інформацією звертайтеся безпосередньо до продавців".

Хоча в Інтернеті досі припускають, що проблема виникає тільки з пристроями, які були активовані саме в зазначених регіонах, а не на незабороненій території.

Нагадаємо, українських школярів змусили заховати гаджети в портфель, батьки дивуються: "Нікуди не дінешся"

Як повідомляв "Знай.ua", безпліддя і втрата грошей: чим загрожують зайві речі у вашому портмоне

Знай.ua писав, у Харкові водій маршрутки відкриває двері за унікальною методикою: "Потрібно підняти ціну за проїзд"