Сім'я потрапила в реанімацію, з'ївши кавун куплений в "Магніті". У лікарні померли 61-річна жінка і 15-річна дівчинка, а здоров'я мами вдалося стабілізувати, зараз вона пербуває у реанімації.

Водночас батько сімейства відчуває себе нормально — у нього не було ніяких симптомів отруєння. Трагічний інцидент трапився у Москві. Про це повідомляють російські ЗМІ.

У мережі також з'явилося відео з оточеного поліцією магазину "Магніт" на Радгоспній вулиці в Москві. Саме там 8 вересня сім'я купила кавун і отруїлася, внаслідок чого двоє людей померли.

Кавуни, фото: скріншот з відео
Кавуни, фото: скріншот з відео

Зараз правоохоронці перевіряють залишки партії баштанних в магазині. З главою постраждалої сім'ї у їхній квартирі працюють слідчі. Виявилося, що чоловік не їв кавун, тому й не постраждав.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Згодом стало відомо, що у тому ж будинку на Радгоспній вулиці госпіталізували ще двох дітей 9 і 11 років з отруєнням. Причину болю в животі у дітей наразі не визначили, але батьки налякані інформацією про померлих сусідів.

Крім того, з'явилася інформація, що в магазині "Магніт", який знаходиться в тому ж будинку, часто люди натрапляли на прострочені харчові продукти.

Нагадаємо, гуртожиток спробував заселити майже тисячу студентів за один день: діти простояли у черзі 15 годин. Студентам довелося простояти протягом 15 годин у черзі

Як повідомляв портал "Знай.ua", рятувальники визволили дівчинку, яка застрягла головою у металевій конструкції, налякавши маму: "Мала відчайдуха". П’ятирічна дівчинка просунула голову в металеву конструкцію на одному з дитячих майданчиків

Також "Знай.ua" в Україні цукор подорожчав на 91,2%, а олія - на 75,6%: як змінилися в ціні інші популярні продукти. Ціни на цукор та соняшникову олію за рік злетіли майже вдвічі - Держстат