Стало відомо про те, що спікер Верховної Ради Дмитро Разумков заразився коронавірусною інфекцією. Він не зможе відвідати ряд важливих заходів в найближчі кілька тижнів.

Про це стало відомо завдяки його посту на сторінці в соціальній мережі Facebook, де він регулярно сповіщає українців про важливі зміни та новини.

При цьому, вийшло все це досить несподівано.

Як відомо, перед важливими масовими заходами необхідно здавати тест на коронавірус, і багато хто вважає, що це просто формальність, і вони не покажуть позитивний результат. І ось, як виявилося, це зовсім не так.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Дмитро Разумков отримав свій позитивний тест.

"Сьогодні, наприклад, такий, на перший погляд, формальний тест перед масовим заходом допоміг виявити хворого, який, сам того не знаючи, міг би заразити кілька сотень почесних гостей. Тест виявив мене" - йдеться в повідомленні.

Чоловік повинен був брати участь в суботу, 11 вересня в Ялтинській європейській стратегії, де повинен був розповісти про верховенство права в країні.

Дмитро Разумков - фото ВРУ
Дмитро Разумков - фото ВРУ

Тепер, через отриманого позитивного тесту оне не зможе особисто там бути присутнім. Якби не обов'язкова перевірка, він би і не знав про наявність вірусу в організмі, так як ніяких симптомів не було і немає. Відчуває він себе добре, і деякий час буде перебувати на ізоляції, поки не прийде негативний результат тесту. Робота також відбуватиметься дистанційно.

Дмитро Разумков - фото ВРУ
Дмитро Разумков - фото ВРУ

Не можна не відзначити, що в листопаді минулого року він вже хворів коронавірусом, і хвороба не минула його вдруге.

Нагадаємо, Шмигалю і Разумкову висунули низку вимог: 7 тисяч компенсації від копів-"нахаб", а для священиків-Декларація

Як повідомляв Знай.ua, 1,5 млн з держбюджету піде на нові ворота автопарку Кабміну і "пахучки" для машин

Знай.ua писав, Кабмін витратить 21 млн на яскраві халати," вбивць " паперу і мережу в будівлі на Грушевського