Президент України Володимир Зеленський заявив, що світу потрібні нові лідери, які не опиратимуться на силу зброї.
Про це Володимир Зеленський написав у своєму Instagram та опублікував фото з першою леді.
Президент Зеленський зазначив, що настав час для світових лідерів, які не опираються на зброю. На тих, хто за допомогою своєї мудрості та розуму здатен змінити світ.

Фото зі сторінки Володимира Зеленського
Фото зі сторінки Володимира Зеленського

"Світу потрібні нові лідери. Які опираються не на силу своєї зброї, а зброєю яких є власна сила. Сила слова, сила мудрості і сила волі, щоб змінити світ", - заяви вив Володимир Зеленський.

Також Зеленський опублікував нове усміхнене фото з однієї з зустрічей. Президент дотримався класичного стилю та одягнув темний костюм та білу сорочку.
Натомість перша леді Олена Зеленська обрала досить строгий для себе образ. Вона одягла штани кльош та приталений піджак, що вигідно підкреслив її фігуру. Свій образ вона доповнила світлою сорочкою та чорними туфлями на високих підборах.

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще