Стало відомо, що президент України Володимир Зеленський готує чергове "поліпшення" для українців, яке таким не назвеш.

Бо Верховна Рада України планує ухвалити законопроекти №4279/4278, щоб згодом запровадити збір ІПН-кодів з одержувачів міжнародних поштових та експрес-відправлень.

Нова пошта, фото: 1+1/You Tube
Нова пошта, фото: 1+1/You Tube

Повідомляється, що ВРУ у другому читанні прийме пов'язані між собою проекти закону, які були зареєстровані ще 28 жовтня 2020 року. Експерти знаходять в деяких нормах відверто суперечливі і фатальні наслідки для ринку міжнародної логістики в нашій країні.

Частина компаній вже висловили протест, що стосується прийняття цього законопроекту. Це стосується "Нова Пошта Глобал", яка займається відправкою, отриманням посилок, вантажів і документів, працюючи з більшість країн світу.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нова Пошта, фото: Знай.uа
Нова Пошта, фото: Знай.uа

А ще Meest, DHL (представники), Fedex, UPS і навіть державна "Укрпошта". Вони попереджають - це призведе до токсичних ризиків: до виникнення операційних колапсів; до затримок в доставці; до збільшення сум компенсації і масового повернення отримань.

Якщо законопроекти будуть прийняті, а введення збору ІПН-кодів почнеться, це призведе до істотного ризику витоку і навмисного зливу персональних даних простих українців.

Укрпошта, скріншот з відео
Укрпошта, скріншот з відео

Нагадаємо, українських школярів змусили заховати гаджети в портфель, батьки дивуються: "Нікуди не дінешся"

Як повідомляв "Знай.ua", юрист назвав топ-5 небезпек цивільного шлюбу: майно, вагітність, діти без батька та інші

Знай.ua писав, Володимир Зеленський терміново звернувся до української розвідки: "Здатні запобігти загрозам"