У мережі з'явилося відео з Харкова, де дві дівчини зважилися влаштувати "весілля".

Зробили вони це в ході ЛГБТ-прайду, що проходив у колишній столиці. Активісти протягом подібного заходу вимагають рівних прав щодо укладення одностатевих шлюбів. І через це, щоб привернути увагу, дві учасниці ЛГБТ-прайду здійснили "перформанс" і одружилися.

ЛГБТ-рейв на Банковій, фото: Telegram
ЛГБТ-рейв на Банковій, фото: Telegram

У коментарях до публікації з'явилося багато користувачів підтримують цей рух і тих, кому подія огидно.

"Судячи з кількості коментарів в купі тем з цією новиною, мені (чоловік гетеро) має бути дуже не все одно. Моє життя тепер стане набагато гірше-але я ніяк не зрозумію, з яких саме причин. Експерти?", "Мабуть не ті траплялися😁 ось і згорнули не на ту дорогу", "Ну а якщо їм не хочеться Бика в трениках, який нажреться з друзями піваса, подивиться, відригуючи, футбол, а потім присуне своїм 5-сантиметровим і буде хропіти всю ніч, це 90% чоловічого населення України", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

ЛГБТ / фото: Pixabay
ЛГБТ / фото: Pixabay

30 Липня 2021 року, в Києві на Банковій вулиці проходив запланований рейв ЛГБТ "Рейвах Прайд", де, судячи з фотографій і відео, відбулися бійки з поліцією. Через це правоохоронці застосовували сльозогінний газ на адресу прихильників "традицій і порядку".

Нагадаємо, поліція два роки зберігає нечистоти, вилучені у провокаторів на Марші рівності - "Поки суд не дозволить..."

Як повідомляв "Знай.ua", народився на 7 тижнів раніше терміну: у одностатевої пари з'явилася дитина завдяки сурогатній мамі

Знай.ua писав, під Офісом Зеленського сталися сутички з поліцією: проти противників ЛГБТ використовують газ