В основному Telegram-канали "Чорний Список" і "Народний Ревізор" публікують фотографії та відео користувачів, які пов'язані з поганою або зіпсованою продукцією в тому чи іншому українському супермаркеті або магазині.

Але зараз мова зайшла про вищий навчальний заклад з Харкова, який, за словами користувача, був атакований зграєю кажанів. Працівники центру з упіймання подібних тварин заявили, що вони залетіли через відкриті вікна Харківського національного університету пізно вночі.

ВНЗ. Фото: ZN, ua
ВНЗ. Фото: ZN, ua
ВНЗ. Фото: ZN, ua

"Співробітники не закрили кватирки вікон, йдучи з роботи, і туди залетіли кажани і застрягли між віконними рамами. Зараз йде міграція кажанів на південь. Вони шукають спокійне місце для сну вдень і тому випадково залітають у відкриті вікна і у вентиляції", - кажуть фахівці.

Кажани в університеті, фото: Telegram
Кажани в університеті, фото: Telegram

В результаті їм вдалося зловити цілих 70 особин в сумки, щоб згодом напоїти їх, порахувати і надіти кільця. Поза волею їх не збираються тримати, тому відразу ж відпустили кажанів на волю.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Це не єдиний страх з ВУЗами в Україні. Зовсім недавно мешканці одного з навчальних гуртожитків показали, в яких умовах їм доводиться ночувати.

Нагадаємо, гуртожиток спробувало заселити майже тисячу студентів за один день: діти простояли в черзі 15 годин

Як повідомляв "Знай.ua", студенти київського вишу показали, в яких умовах змушені жити за свої ж гроші: "Таргани - це ще не проблема"

Знай.ua писав, студенти налякали Умовами Київського гуртожитку з "мертвим" туалетом і душем: 2600 грн за друзів-тарганів