З міста Дніпро прийшли доволі цікаві новини, в центрі в одному і дворів місцеві жителі помітили дівчину, яка гуляла з телям. Виявилося, що дівчину звуть Аліна і вона є іноземною громадянкою і проживає з цими тваринами в орендованій квартирі.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з місцевих видань, де також опублікували красномовні знімки.

Аліна зі своїми вихованцями, фото: Informator
Аліна зі своїми вихованцями, фото: Informator

Очевидці незвичайної ситуації викликали на місце поліцію. Було помітно, що теля вибилося з сил і лежало. Люди також дзвонили в КП "Зооконтроль", але безрезультатно. У підсумку було вирішено, що їх може помістити у себе один з місцевих притулків, але тільки після узгодження з поліцією.

Аліна зі своїми вихованцями, фото: Informator
Аліна зі своїми вихованцями, фото: Informator

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Після прибуття патруля люди зажадали вилучення тварин. Втім, як розповіла дівчина, вона купила тварин, рятуючи їх від вбивства. За її словами, порося живе у неї давно, а теля з'явилося днями, його вона купила в сусідньому селі за 2000 гривень. Порося коштувало 20 тисяч.

Аліна зі своїми вихованцями, фото: Informator
Аліна зі своїми вихованцями, фото: Informator

Копи перевірили умови, в яких утримуються тварини. У квартирі виявили мішок корму для поросяти. Дівчина зізналася, що іноді балує його тортами.

"Вона ж свиня, вона все хоче їсти", — каже Аліна.

Теля ж вона годує молоком, оскільки він зовсім маленький. Народився він 23 серпня, звуть корівку Cawcar. Дівчина розповіла, що купує маленьких тварин, щоб їх було простіше перевозити. Вона не стала заперечувати передачі теляти до притулку, оскільки в квартирі йому було затісно. І написала відповідну відмову. Порося вона віддавати відмовилася, заявивши, що "свиня щаслива".

Раніше повідомляли, українка поскаржилася на погане поводження з кішками в кафе: "Око не відкривається зовсім".

Як повідомляв Знай.uа, у Львові назріває екологічна катастрофа: вода покрилася шаром нафти.

Знай.uа писав, чоловіки заради нового ролика в TikTok вбили кенгуру, і приготували з нього страву: виявилося, це заборонено законом.