В Одесі з початку нового навчального року в шкільному харчуванні з'явилися безлактозні і безглютенові сніданки. Правда, і ціна харчування в день помітно збільшилася. Про це пишуть у групі «Одеса як вона є».

"Аналогічним чином виростає і ціна харчування в дитячих садках. Правда, нічого нового в меню не з'являється. Просто тому що», - додають автори повідомлення, публікуючи фото обіду і чека в 450 гривень.

"Як вони набридли зі своїми підвищеннями", " хто б сумнівався, що у нас в країні все тільки піднімається! Крім зарплати!!!", "Ось саме, у нас в країні все відбувається просто тому що. Але раз мовчимо, значить ми це заслужили", - обурюються коментатори.

"Так в саду і так 37 вже рік... В школі хіба дешевше?", "У дитсадку середня і старша група платить і платила 37 грн/день. Ясла були 17,9 грн, молодша – 25 грн. Швидше за все, в саду дитина перейшла з молодшої в середню, ось і ціна змінилася. Але ніби як 12 вересня міськвлади переглядатимуть ціну, і замість 37 буде 43 з копійками», - додають городяни.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Є діти, яким це не можна. Чому вони не можуть повноцінно їсти в школі?", "Ось ми скрізь ходимо зі своїми судочками, навіть з чаєм. Скрізь - ресторан, школа, парк. Ви не знаєте, що це за життя», - скаржаться батьки дітей з харчовими проблемами.

Раніше повідомляли, закривавлений неадекват тероризує школярку та її батьків: отруїв собаку та погрожує кислотою.

Як повідомляв Знай.иа, осінні канікули в школах: Міносвіти затвердило графік відпочинку для учнів, повний список.

Знай.иа писав, школярів без масок вигнали з класу і "замурували" в спортзалі: у ролі наглядача поставили охоронця.