Для всіх українців, які просто обожнюють солодку здобу, з'явилися дуже сумні новини. Так, в одному з українських магазинів було придбано круасан відомої марки, яка вже давно зарекомендувала себе, як Стабільний постачальник "смаколиків".

Однак насправді, замість повної булочки з листковим тістом покупці отримали "холосту" покупку.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Чорний список".

Круасан, фото: Telegram
Круасан, фото: Telegram

"Круасани #7days, очікування і реальність.", - коротко підписали публікацію автори.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

На жаль, автори не вказали окрім торгової марки нічого, ані адреси магазину, ані міста, ані навіть час і дату покупки. У тому випадку, якщо дану покупку було здійснено у вересні цього року, то українцям доведеться готуватися до незвичайних сюрпризів, адже такою може виявитися ціла партія, і тоді вже буде велика кількість негативних відгуків.

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно в місті Одеса стався схожий випадок. Так, виявилося, що місцеві виробники хлібобулочних виробів просто "халтурять" на виробництві.

В одному з магазинів місцевий житель купив вертут з "яблучною" начинкою, але за фактом отримав просту булку з невеликим слідом "наповнювача", який буквально світиться на сонці через свій маленький обсяг.

Раніше повідомляли, голуби перетворили життя мешканців багатоповерхівки на пекло, сморід нестерпний: "С*уть на голови".

Як повідомляв Знай.uа, у Львівському Ашані покупці помітили неіснуючу знижку: "За такою ж ціною".

Знай.uа писав, неврожай яблук або економія? Смачні булочки Одеси потрапляють до українців "холостими", варення шукають з мікроскопом.