У четверг, 9 вересня, в країну прийде потепління - температура вдень підвищиться до +25, і вночі так само буде більш комфортно - до +13. Опадів не очікується, лише сонячна і суха погода.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +21 до +24 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +6 до +10 градусів.

У центральних областях температура вдень від +21 до +24 градусів, вночі – від +8 до +10 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +21 до +25 градусів, а вночі – до +11.

У східних регіонах - вдень від +20 до +24, вночі – від +6 до +10. На півдні температура повітря - від +22 до +25 градусів вдень, нічна – до +13 градусів.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Погода на 9 вересня, фото Укргідрометцентр

"Однак без атмосферних явищ не залишимося - будуть виникати красиві, хоча і небезпечні, можливо, для водіїв, тумани. Тумани з видимістю 300-500 метрів будуть плавати переважно вранці і ввечері. Обережно!" - написала синоптик Наталка Діденко у Facebook.

Народний прогноз погоди на 9 вересня в Україні

9 вересня вшановується пам'ять преподобного Пимена Великого. Наші предки погоду осені та зими визначали по горобині: якщо вона добре вродила - до дощової осені, морозної зими. Як відомо, горобина є цінним поживним і лікарською рослиною, тому з колишніх часів її активно використовували для лікування простудних захворювань.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною

Також портал Знай.uа писав, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження