Компанія "Укрзалізниця", яка є в країні найбільшим і єдиним оператором пасажирських залізничних перевезень, продовжує псувати настрій і нерви своїм клієнтам. Цього разу пасажири поїзда Київ-Одеса поскаржилися на жахливий стан постільної білизни в купе.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Чорний список".

Білизна в "Укрзалізниці", фото: Telegram
Білизна в "Укрзалізниці", фото: Telegram

"#Укрзалізниця. Поїзд №257 Київ-Одеса, 2 вагон. Видали постільну білизну.", - коротко повідомляють автори публікації.

Білизна в "Укрзалізниці", фото: Telegram
Білизна в "Укрзалізниці", фото: Telegram

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Також можна помітити, що до публікації прикріпили кілька фотографій на яких можна помітити те саме білизна у вагоні, яке знаходиться в жахливому стані. Звичайно, заперечувати те, що білизна була випрана - неможливо. Однак чітко видно, що на білому простирадлі просочилися великі плями іржавого кольору.

Також варто нагадати нашим читачам, що в середу, 1 вересня, погода принесла дощі в західні і місцями північні області України і максимум +24 градусів, що виявилося випробуванням для наших поїздів. На одному з транспортів Укрзалізниці потік вагон.

На ситуації поскаржилися пасажира поїзда 58 сполученням Ковель-Одеса. Як доказ було продемонстровано відеозапис, на якому видно, що всередині вагона дійсно мокро все. Люди повідомляють, що потік один з вагонів.

Раніше повідомляли, на складах Укрзалізниці не залишилося палива: вистачить поїздам на дві доби.

Як повідомляв Знай.uа, у вагоні Укрзалізниці знайшли унікальний "пекельний" туалет: "Так і серце може стати".

Знай.uа писав, мокрий сором Укрзалізниці показали на всю Україну.