Скандально відома українська дитяча письменниця Лариса Ніцой, яка в останні кілька років активно заявляє про свою громадянську і політичну позицію, продовжує розповідати своїм підписники в мережі Facebook про зустрічі з дітками і вчителями в школі.

Цього разу "вояж" Лариси Ніцой почався з дуже незвичайного аксесуара для педагога - розмальованої мітли. Письменниця розповіла дивовижну історію про те, які є традиції і "запити" на подарунки вчителям у школах.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Лариси Ніцой в мережі Facebook.

Публікація Лариси Ніцой, скріншот: Facebook
Публікація Лариси Ніцой, скріншот: Facebook

"Ота мітла - не моя. Вона позичена. Побувала сьогодні в неймовірній школі. Вдруге. От здавалося б, маленький нюанс, вчителька сказала батькам: - Не даруйте мені квіти на 1 вересня, подаруйте мені мітлу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

І вони у відповідь не просто подарували, а скреативили. Розмалювали рожевеньким, причепили бантика. Зробили мітлу дівчачою. От оцініть цю ситуацію і стосунки вчителька - батьки. Оцініть довіру один до одного і почуття гумору всіх. Скажіть, якби у вашому класі вам сказала ваша вчителька подарувати їй мітлу, яка б була ваша реакція і реакція батьків?

Отож. А тут бачите як гарненько всі пожартували, від учительки до мам з татами. Але це не все. Ото на другому фото на мітлі - я, вчителька Наталя Миколаївна (то її мітла), ще й завуч школи Галина Петрівна...", - розповідає Лариса Ніцой.

Публікація Лариси Ніцой, скріншот: Facebook
Публікація Лариси Ніцой, скріншот: Facebook

Публікація Лариси Ніцой, скріншот: Facebook
Публікація Лариси Ніцой, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, Лариса Ніцой знайшла українця-рекордсмена з найбільшою родиною: 27 братів і сестер.

Як повідомляв Знай.uа, киянка заговорила українською і нарвалася на цькування: "Ти що, з села?".

Знай.uа писав, син Лариси Ніцой вступив до елітного університету з "князями": "Всі давно знають один одного".