У вівторок, 7 вересня, погода обіцяє бути сонячною і сухою на всій території країни, опадів ніде не передбачається. Незважаючи на такий прогноз, температура повітря буде відчутно низькою - до +23, а вночі не вище +9 градусів.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +16 до +23 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +3 до +9 градусів.

У центральних областях температура вдень від +16 до +19 градусів, вночі – від +3 до +5 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +14 до +19 градусів, а вночі – до +6.

У східних регіонах – вдень від +15 до +20, вночі – від +3 до +9. На півдні температура повітря - від +18 до +21 градусів вдень, нічна – до +9 градусів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Погода на 7 вересня, фото Укргідрометцентр

"Антициклон Hermelinde заблокує будь-які опади, в Україні переважає суха сонячна погода", - написала синоптик Наталка Діденко в Facebook.

Народний прогноз погоди на 7 вересня в Україні

У цей день вшановується пам'ять апостола Тита. У народі святого називали Листопадником, Грибним, і говорили: "Святий Тит останній гриб ростить". Саме гриби пророкували нашим предкам майбутню зиму: великий урожай грибів віщує тривалу зиму. До цього часу встигають груші.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною

Також портал Знай.uа писав, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження