У мережі стало вірусним відео, на якому невідома блондинка проходить через огляд в аеропорту тільки в бікіні і масці.

Видовище було відображено на вірусному відео в Instagram, розміщеному в акаунті "Humans of Spirit Airlines", і набрало 10 тисяч переглядів менш ніж за день. В акаунті публікуються відеоролики, що висміюють авіапасажирів, і часто жартують про те, що ці випадки відбуваються на рейсах авіакомпанії Spirit Airlines, яка раніше відзначилася кількома скандалами з неправильно одягненими пасажирами.

"Коли опівдні у вас вечірка біля басейну, а о 16: 00 ви летите рейсом Spirit Airlines», - йдеться в підписі до відео.

На відео - Жінка в оливковому купальнику і з сумочкою, що йде через термінал аеропорту. Незважаючи на відсутність одягу, пасажирка була в захисній масці відповідно до правил Федерального управління цивільної авіації США.

Адміністрація транспортної безпеки минулого місяця оголосила, що штрафи в розмірі до 1500 доларів загрожують пасажирам, які порушать масочний режим.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Представник авіакомпанії Spirit Airlines заперечує їх причетність до події.

«У цьому акаунті часто помилково приписуються фотографії та відео Spirit Airlines. Відео могло бути знято в будь-який час і в будь-якому місці, і воно не має ідентифікуючих характеристик будь-якої авіакомпанії. Я перевірив, і у нас немає запису про це у файлі», - пояснив він.

Пасажирам авіакомпаній раніше відмовляли в посадці на рейси через порушення дрес-коду. Однією з моделей Playboy не дозволили пройти до воріт терміналу, тому що на ній був топ з глибоким вирізом і леопардовим принтом.

Неясно, чи змогла жінка, що розгулює по аеропорту в бікіні, сісти на рейс в такому вигляді.