Гаманець – місце, у якому з часом, крім грошей та банківської картки, опиняються зовсім несподівані речі. Дяеким з них точно не місце у вашому портмоне, пише видання Ukr.Media.

Всі картки одразу

Не варто складати у гаманець всі свої банківські картки, дисконтні картки з магазинів, подарункові сертифікати та пропуск з роботи. Якщо гаманець поцуплять, ви втратите одним махом половину свого життя. Крім того, це псує гаманець і рве його. Більшість карток можна перевести у смартфон, використовуючи за необхідності.

Чеки та квитанції

Головна і найпоширеніша причина безладу в портмоне – чеки з магазинів. Крім того, у чеках міститься дуже отруйна і токсична речовина — бісфенол, яка спричиняє проблеми з мозком, репродуктивною системою, онкологічні захворювання.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Гаманець, фото: Pixabay
Гаманець, фото: Pixabay

Записані пін-коди і паролі

Крадій, поцупивши гаманець і отримавши і картку, і пін-код до неї, лише подякує вам.

Запасні ключі

Ключам взагалі не місце у портмоне – вони зіпсують його форму, нароблять дірок і матеріалі і взагалі, будуть лише заважати.

Документ

Носити із собою документи краще в окремій течці чи барсетці, щоб не втратити і гроші, і документи одразу.

гаманець
гаманець

Нагадаємо, раніше лікар-дієтолог зізналася, чи можна схуднути на кефірі: "Не заїдайте стрес".

Як повідомляв портал "Знай.ua, в Україні підрахували, хто важчий за вагою - чоловіки чи жінки: результат здивував усіх.

Також "Знай.ua" писав, як позбутися від метеозалежності-поради експерта.