Масажист Олександр Степченко розповів, як позбутися метеозалежності і не залежати від погоди.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook Instagram.

Погода в Україні, фото з pxhere
Погода в Україні, фото з pxhere

"Атмосферний тиск, вологість, геомагнітна обстановка і навіть різка зміна температури повітря можуть значно впливати на самопочуття. Чому на деяких людей зміни погодних умов впливають досить сильно, а на інших ні? І як менше залежати від примх природи? Наше тіло для нормального функціонування має утримувати стабільну температуру в 36,6 градусів", - написав Степченко.

Він пояснив, що зміни метеорологічної обстановки зазвичай запускає регуляторні механізми гормональної і нервової систем. Вони можуть привести до болів в суглобах, труднощів зі сном, проблем з концентрацією, головних болів. Особливо сильно проблеми загострюються в осінній і весняний періоди. У цей час погода особливо часто змінюється.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Від перепадів погоди найчастіше страждають люди, що знаходяться в групі ризику: із зайвою вагою, хронічними захворюваннями, проблемами з опорно-рухової, ендокринної, дихальної, нервової або серцево-судинної системами.

Погода в Україні, фото з pxhere
Погода в Україні, фото з pxhere

За словами масажиста, в боротьбі з негодою може допомогти зміцнення кровоносних судин, за допомогою лазні або регулярного контрастного душу. Ще один засіб тривалі і регулярні прогулянки на повітрі. Також слід підвищити фізичну активність. За словами експерта адаптації також сприятиме достатній питний режим. Найважливішим у боротьбі з описаною проблемою він назвав здоровий спосіб життя.

Нагадавши, з'явився прогноз погоди на зиму 2021-2022

Як повідомляв портал " Знай.ІА", синоптики насторожили прогнозом на тиждень 23-27 серпня

Також " Знай.ІА " писав, що Гренландію вперше накрило дощами