Лікар-дієтолог, терапевт Тетяна Лакуста поділилася важливою інформацією, чи можна схуднути на кефірі, розставивши всі крапки над "i".

Жінка торкнеться питання скидання зайвих кілограмів при переході на кефірну дієту і зміні моделі харчової поведінки. Про це повідомляє видання Clutch.

Дієта, фото Кременчуцький телеграф
Дієта, фото Кременчуцький телеграф

Тетяна зізнається, що якщо людина знаходиться в своїй максимальній вазі і жахливо переїдає перед початком дієти, ситуація, звичайно ж, може змінитися в кращу сторону. Однак опинившись на цій межі, людина вже може відчувати проблеми з розладом харчової поведінки.

"Якщо він все-таки перейде на цю страхітливу дієту, то швидше за все, у нього дійсно вийде позбутися від зайвих кілограмів. Однак після закінчення дієти, повернеться його звичайний раціон і все скинуте набереться заново", - зазначила лікар-дієтолог Лакуста.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Схуднення, фото: shkolazhizni
Схуднення, фото: shkolazhizni

Ситуацію можна виправити, якщо навчитися змінювати стиль харчування. Бо дієта цьому не вчить, а тільки дає початок і кінець історії, будучи малоефективною. Слід харчуватися так, щоб згодом не набирати вагу назад.

"Не закріплюйте за їжею свої емоції, не заїдайте стрес. Приведіть свій базовий раціон в порядок. Їжте три рази на день і скорочуйте кількість шкідливої їжі. Це допоможе зберегти хорошу фігуру в довгостроковій перспективі", - підсумувала Тетяна Лакуста.

Схуднення, скріншот з YouTube
Схуднення, скріншот з YouTube

Нагадаємо, постройневшая конкурентка Олі Фреймут Олена Філонова поділилася секретом схуднення: "Груди і попа повинні залишитися"

Як повідомляв "Знай.ua", в Україні підрахували, хто важчий за вагою-чоловіки чи жінки: результат здивував усіх

Знай.ua писав, кума Дзідзьо Оля Цибульська розповіла, що мотивує її стежити за фігурою: камера додає + 7 кг