Слон на Шрі-Ланці вперше за вісімдесят років народив близнюків. Про це повідомляє портал New York Post.

Близнюки, обидва самці, народилися у 25-річної Суранги в притулку для слонів Піннавала на центральних пагорбах країни, як повідомив представник притулку. Їх батько, 17-річний Панду, також проживає в притулку для слонів.

Відвідувачі на власні очі побачили як сірі слоненята стоять на ногах і поїдають листя навколо ніг своєї матері.
Фахівці зі слонів зі Шрі-Ланки кажуть, що в останній раз близнюки народилися від Домашнього слона в країні в 1941 році.

слон, скріншот з відео
слон, скріншот з відео

Піннавала, одна з найбільших туристичних визначних пам'яток Шрі-Ланки, була заснована в 1975 році для догляду за дикими слонами, яких потрібно було рятувати або лікувати від травм. Тут мешкає близько 7500 диких слонів, а населення становить 22 мільйони чоловік.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

В даному регіоні дуже дбайливо ставляться до слонів. Зокрема, причина цього є релігійними поглядами, вони є священними тваринами тут.

Раніше повідомляли, зоопарки під загрозою закриття: "слуги" Зеленського хочуть заборонити використання тварин.

Як повідомляв Знай.uа, ведмедик Селфі після смерті мами став дружити з людьми: "приходив на базу і клянчив їжу".

Також ми повідомляли, що хитрий ведмідь вкрав посилку прямо з порога. Незважаючи на те, що за ведмедями закріпився стереотип величезних неповоротких недотеп, цей образ не відповідає реальності. Еслі клишоногого ведмедика щось дійсно зацікавить, він добереться до мети.

[embed]https://youtu.be/jmktbHXCzD4[/embed