Велика кількість громадян користується послугами одного з найбільших державних банків в країні "ПриватБанк". Часто клієнти, які отримали картки за власним бажанням або навіть з примусу на місці роботи, скаржаться на сервіс фінустанови. Ситуації бувають різні - від хамства у відділеннях біля каси, до того, що особисті дані можуть "полетіти" до шахраїв.

Цього разу українка поскаржилася, що їй просто взяли і заблокували картку. Представники банку навіть не поінформували дівчину, їй довелося дізнатися про це під час чергового використання свого рахунку.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного клієнта "ПриватБанку" на порталі Minfin у розділі для відгуків.

ПриватБанк, кадр з відео
ПриватБанк, кадр з відео

"Без конкретної причини відмовили в перевипуску карти, дзвонила на гарячу лінію - нічого зрозумілого, чому я в чорному списку банку? Я ваша постійна клієнтка, жодних порушень з мого боку не було — операції звичайнісінькі - комуналка, продукти, косметика, одяг.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Якщо є причина - то поясніть, крім того незрозуміло на який період мене викреслили з клієнтів ПриватБанку. Не рекомендую ПриватБанк - а почитавши відгуки нижче розумію, що я була про Вас більш високої думки, буду тепер робитиму платежі через інші карти, дуже шкода, що у вас таке ставлення до постійних клієнтів", — пише незадоволена клієнтка.

Відгук незадоволеного клієнта "ПриватБанку", скріншот: Minfin
Відгук незадоволеного клієнта "ПриватБанку", скріншот: Minfin

Раніше повідомляли, арешт майна та банківських рахунків українців за борги: Мін'юст налякав ноу-хау.

Як повідомляв Знай.uа, ПриватБанк повністю призупинить свою роботу: не працюватимуть термінали, банкомати та інші сервіси.

Знай.uа писав, "Колишній" Ані Лорак Юрій Фалеса потрапив у скандал серед черги ПриватБанку: у кого більше грошей, того і вперед.