Військовослужбовців Об’єднаних сил нагородили відзнаками Ради національної безпеки і оборони України за порятунок життя побратима.
Про це повідомляє "Операція об'єднаних сил".
Так, стало відомо, що за дорученням Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олексія Данілова двох військовослужбовців окремої механізованої бригади імені короля Данила було нагороджено відзнаками РНБО України. Молодша сержантка Юлія Кримцева та солдат Дмитро Рубашевський отримали відзнаки за порятунок побратима.

Фото: "Операція об'єднаних сил"
Фото: "Операція об'єднаних сил"

"За вагомий внесок у справу гарантування національної безпеки і оборони України, сумлінну військову службу та професіоналізм медалями «Відзнака Ради національної безпеки і оборони України» ІІІ ступеня нагороджено бойового медика 2 механізованого взводу 2 механізованої роти 1 механізованого батальйону молодшого сержанта Юлію Кримцеву та стрільця-помічника гранатометника 1 механізованого взводу 2 механізованої роти 1 механізованого батальйону солдата Дмитра Рубашевського", - сказано у повідомленні.

Відзначається, що військові своїми вдалими та професійними діями під час ведення бойових дій, евакуації та надання медичної допомоги врятували життя свого побратима – головного сержанта Андрія Дячишина, який отримав тяжке наскрізне кульове поранення голови.

Також Знай писав, на Донбасі загинув український військовий після шквального вогню бойовиків: 7 разів відстрілювалися.

Популярні новини зараз
Доплата у розмірі ще однієї пенсії: кому з пенсіонерів дуже пощастить Експерти назвали жіночий предмет, який брудніший навіть за унітаз: ви ніколи їх не чистите Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Українцям за кордоном приготуватись? Соціальну допомогу доведеться повернути
Показати ще