Просто з узбережжя Азовського моря прийшли доволі сумні новини. Так, в дитячому таборі "Буревісник", який розташовується на Арбатській стрілці, під час виступу на сцені 15-річна дівчинка знепритомніла і померла.

Про це українським журналістам повідомила "АрселорМіттал Кривий Ріг", якій і належить дитячий табір.

Табір "Буревісник", фото: WIKIMAPIA.ORG
Табір "Буревісник", фото: WIKIMAPIA.ORG

Повідомляється, що інцидент стався в неділю, 29 серпня, близько 21:00. Того вечора дівчинка виступала на сцені разом з іншими дітьми. Згідно з повідомленням, медики табору надали дівчинці першу медичну допомогу, провели реанімаційні заходи і викликали "швидку" з Генічеська.

Зрештою, лікарі табору вирішили не чекати на карету і повезли дитину до лікарні самостійно, на машині закладу.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Однак, на жаль, реанімаційні заходи лікарів табору та лікарні не допомогли. У реанімаційному відділенні Генічеської лікарні констатували біологічну смерть дівчинки. Згідно з попередніми висновками медекспертів, дитина померла через гостру серцеву недостатність, викликану кардіоміопатією.

У компанії кажуть, що, згідно з медичною довідкою дівчинки, проблем зі здоров'ям у неї не було: жодних діагнозів і рекомендацій лікаря щодо обмеження фізичної активності. За словами педагогів, які наводяться в повідомленні, дівчина була "активною та ініціативною, лідером, капітаном загону, завжди брала участь у всіх табірних заходах і часто сама придумувала цікаві розваги для дітей". За фактом смерті дитини в таборі проводиться спеціальне розслідування.

Раніше повідомляли, ненажерлива тварюка з'їла мозок 7-річного хлопчика після купання в озері: залізла через ніс.

Як повідомляв Знай.uа, у пологовому будинку породілля викинула з третього поверху чужу дитину: медики зробили все можливе.

Знай.uа писав, малюк убив матір одним пострілом в голову в прямому ефірі: знайшов заряджений пістолет.