Єдиний оператор пасажирських залізничних перевезень "Укрзалізниця" зовсім недавно презентувала на огляд новенькі плацкартні вагони, які можуть з'явитися вже через 2-3 роки.

Вона виділяються бежевою оббивкою, монітори для перегляду відео, нові полиці і навіть шторки для кожного пасажира.

"Укрзалізниця", скріншот: YouTube
"Укрзалізниця", скріншот: YouTube

Однак поки цих змін прості українці не побачать, пропонуємо ознайомитися з тим, з чим може зіткнутися кожен з вас при подорожі у вагонах "Укрзалізниці" вже сьогодні. Наприклад, в одному з вагонів був зображений "пекельний" вакуумний туалет. Його зафіксували в поїзді "Київ-Ізмаїл", коли при натисканні кнопки лунає звук, ніби з надр Землі.

"Може вже нехай назад з педалькою повернуть? Так і серце може стати...", - йдеться в публікації з відео.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Укрзалізниця", скріншот: YouTube
"Укрзалізниця", скріншот: YouTube

"Не люблю УЗ, але в даному випадку...Маячня. Ну не вміє якесь бидло читати, закинув папір або випало щось. І що звук не подобається, а пітдув-то добре?))) ну звичайно і прибирати не йому", "Укрзалізниця наввипередки з пасажирами викладають відео. Тільки пасажири про те, як є, а залізничники як буде))))", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, розетки, кондиціонер і чистий туалет: "Укрзалізниця" показала казковий плацкарт, запустять через 2-3 роки

Як повідомляв "Знай.ua", мокрий сором Укрзалізниці показали на всю Україну

Знай.ua писав, в популярному супермаркеті покупці застали "Льодовиковий період": холодильники перетворили курку на щось дивний