Центр економіки охорони здоров'я Київської школи економіки представив невтішні дані, що стосуються нового локдауну, який можуть ввести вже у вересні.

Адже 1 вересня 2021 року, коли розпочався новий навчальний рік, зафіксували 2 075 нових зафіксованих випадків COVID-19 в Україні. Це стосується минулого дня, але вже 2 числа кількість інфікованих зросла — 2 477 осіб.

Тест на коронавірус. Фото: DW
Тест на коронавірус. Фото: DW
Тест на коронавірус. Фото: DW

Станом на 3 вересня, в Україні зафіксовано 2 693 нових випадкiв COVID-19. Ми знаходимося на 43 місці в світі за кількістю нових випадків за день. Відомо, що таким чином число хворих збільшилася на чверть тільки за останній тиждень. А два останні дні говорять про те, що коефіцієнт перевищив 4%, які є граничними для "зеленого" рівня карантину, в якому знаходиться Україна останні кілька місяців.

коронавірус, скріншот з відео
коронавірус, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Це вплинуло на прискорення рівня госпіталізації на "космічні" 15% за один тиждень. Смертність також зросла практично в два рази. Відомо, що в середньому близько 38 осіб помирає за добу від коронавірусу.

Тому карантин і можуть посилити вже в першій половині вересня. Зокрема, повідомлялося, що в Кабінеті міністрів вже починають придивлятися до збільшених показників. Тому в Києві робота приватного сектора надання послуг, включаючи ресторани, кафе та ін. установ може опинитися під загрозою, як і громадський транспорт.

Нагадаємо, в Мінсоцполітики запускають нові послуги для українців: пошук рідних, оформлення документів і не тільки

Як повідомляв "Знай.ua", поки українським школярам не вистачає книг, Зеленський будує президентський університет за 7,2 млрд: "Це все, що потрібно знати про нашу освіту"

Знай.ua писав, Україна на межі виходу з "зеленої" зони карантину: локдауни повертаються