У суботу, 4 вересня православні віруючі святкують день ікони Пресвятої Богородиці грузинської. Вона допомагає впоратися з величезною кількістю хвороб.

Як відомо, головною особливістю цього образу є те, що у Богородиці є підвернута ліва нога з оголеною підошвою Ісуса Христа. З цієї чудотворної ікони зробили кілька списків, які також володіють силою зцілення.

Пресвятая Богородица Грузинская, фото: свободный источник
Пресвятая Богородица Грузинская, фото: свободный источник

Написали її в Греції, однак, після того, як відбулося завоювання, то вивезли в Персію. У 1629 році вона була повернута Красногорському монастирю, під Місто Архангельськ.

З того моменту почали фіксувати в літописах свої чудові творіння.
У той час, коли в Москву прийшла чума, туди доставили дану ікону, щоб позбутися від хвороби, і вилікувати всіх тих, хто цього потребує.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Молитва, фото: Unian
Молитва, фото: Unian

Після того, як Монастир закрився, образ пропав, і знайшовся лише після відновлення роботи храму. Використовували її в останній раз в далекому 1946 році, під час хресного походу по Архангельську, але, після цього її доля невідома.

Як і на будь-яке інше свято, існують особливі молитви, які стануть в нагоді кожному, хто бажає кращого життя, або ж зцілитися. Головне мати щире бажання.

Церква, фото: Пцу Facebook
Церква, фото: Пцу Facebook

Прийми, Всеблагомощная Пречиста пані Владичице Богородительнице, ця чесні дари від нас, недостойних рабів Твоїх, до твого цельбоносному образу спів возсилающих з розчуленням, яко тобі самої сущої ту і послухає моління наша і подає з вірою просить по коемуждо прохання і виконання: скорботним скорботи полегшуєш, немічним здравіє даруєш, розслаблених і недужих исцеляеши і від бісних біси прогоняеші, Образімия від образ Ізбавляеші, і насилуються спасаеші, грішних прощаеші, прокажених очищаеші і малих дітей мілуеші, і неплідния від неплодства разрешаеші. Ще, пані Владичице, від уз і темниць свобождаеші і усякі многоразлічния пристрасті исцеляеши і очния хвороби врачуеші і від смертоносния виразки ізбавляеші: вся бо можлива суть клопотанням Твоїм до Сина Твого, Христу Богу нашому. Про Всепітая Мати, Пречиста Богородице! Чи не престай молити про нас, недостойних рабех Твоїх, що славлять Тебе і шанують, і поклоняються пречистому образу твоєму і надію імущих неповоротну, і віру несумненну, до Тебе Приснодіви, Преславней і Непорочної, що славлять і шанують і співаючих тебе на віки віків. Амінь.

Церква, скріншот з відео
Церква, скріншот з відео

Нагадаємо, молитва Марії Магдалині: що просять у покровительки всіх жінок 4 серпня

Як повідомляє портал Знай.иа молитва щоб уникнути скорботи і душевних мук: смуток більше не потривожить вас

Також Знай.иа писав, що день Онуфрія Печерського 3 серпня: прикмети на погоду, урожай і суворі заборони церкви